Turizem-rezervacije

Pred vami je spletna aplikacija za rezervacijo počitniških kapacitet. Trenutno je mogoče tako rezervirati hišice v Čatežu in Dom paraplegikov Semič, v prihodnje pa bo aplikacija omogočala tudi rezervacije za Dom paraplegikov Pacug in Dom paraplegikov Pineta.

Uporaba aplikacije je enostavna. Na koledarju, ki se pojavi pred vami, so prosti termini beli, medtem ko so zasedeni obarvani rdeče. Želene dneve označite, izpolnite kontaktne podatke, pošljite rezervacijo in v najkrajšem času vam bomo na vaš elektronski naslov potrdili rezervacijo, hkrati pa po pošti poslali vse potrebno. Izbrano hišico si lahko ogledate ob klikih na spodnje sličice.

Rezervirati je mogoče enotedenske termine, s tem, da so izmene na ponedeljek. Izjemoma lahko rezervirate krajši termin, vendar le za en teden vnaprej.

V hišicah 161 in 162 bo za posteljnino in čiščenje po odhodu poskrbela Zveza, poleg tega pa bo na terasi gostom na voljo tudi zunanji kamin. Cene bodo temu primerno višje.

V hišici 163 bodo v letu 2017 vključene kopalne karte, ne bo pa posteljnine, katero bodo morali gosti imeti s seboj. Zato bodo cene v hišici 163 enake kot za hišico 161.

Cene za leto 2017:

mesecihišica 161
hišica 162
članizunanjičlanizunanji
jan., feb., mar.,
nov., dec.
36 EUR/dan45 EUR/dan40 EUR/dan50 € na dan
april, maj,
september, oktober
45 EUR/dan56 EUR/dan51 EUR/dan64 EUR/dan
junij, julij, avgust52 EUR/dan65 EUR/dan59 EUR/dan74 EUR/dan

Hišica 164 (4 - posteljna) 20 EUR na dan - celo leto

V hišici 164 v letu 2016 v ceni niso vključene kopalne karte. Gostje jih lahko kupijo na recepciji kampa. Cena celodnevne kopalne karte je 11.05 €.

Dom Semič - 25 EUR na dan skozi celo leto

7+3=