financerji OA

Zveza paraplegikov Slovenije se iskreno zahvaljuje vsem sofinancerjem, ki nam pomagate uresničevati namen in cilje programa Osebna asistenca.

Program Osebna asistenca finančno podpirajo:

- Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti, ki s sofinanciranjem omogoča strokovno vodenje programa (Javni razpis za sofinanciranje programov socialnega varstva v letu 2014) in zaposlitev osebnih asistentov (Javni razpis za sofinanciranje programov za samostojno oziroma samostojnejše življenje invalidov za obdobje 2015 do vključno 2018).

- Fundacija za financiranje invalidskih in humanitarnih organizacij Republike Slovenije »Programe in delovanje sofinancira FIHO. Stališča organizacije ne izražajo stališč FIHO.«

- Projekt »Varovanje zdravja osebnih asistentov« je na podlagi Javnega razpisa za sofinanciranje projektov za promocijo zdravja na delovnem mestu v letu 2015 in 2016 finančno podprl Zavod za zdravstveno zavarovanje Slovenije.

oa mddsz4oa fiho4oa zzzs4

Na podlagi posebnih pogodb o sofinanciranju programa Osebna asistenca ali javnih razpisov zaposlitev osebnih asistentov, ki nudijo storitve osebne asistence njihovim občanom, sofinancirajo naslednje občine:
Mestna občina Ljubljana, Mestna občina Celje, Mestna občina Koper, Mestna občina Slovenj Gradec, Mestna občina Murska Sobota, Občina Ilirska Bistrica, Občina Piran, Občina Slovenska Bistrica, Občina Straža, Občina Slovenske Konjice, Občina Postojna, Občina Brda, Občina Tržič, Občina Velenje, Občina Trebnje, Občina Žužemberk.

grb cegrb kpgrb sggrb ms

grb ibgrb pigrb sbgrb st

grb skgrb pogrb brgrb tr

grb ljgrb_tregrb zuzgrb ve

Zaposlitev osebnih asistentov v programu z mesečnimi prispevki omogočajo tudi uporabniki programa Osebna asistenca.

ISKRENA HVALA VSEM!