PREDNOVOLETNA ŠTEVILKA GLASILA PARAPLEGIK

datum: 15.12.2018

Novoletna številka glasila ParaplegikPARAPLEGIK - Drage obiskovalke in obiskovalci naše spletne strani, pred vami je nova praznična številka glasila Paraplegik.
Predsednik Dane Kastelic je v svoji kolumni ob iztekajočem se letu povedal, da je delovanje naše organizacije in vseh devetih lokalnih društev potekalo po ustaljenih tirnicah. Poudaril je tudi, da se razmere na področju invalidskega in socialnega varstva slabšajo, nekaj besed pa je namenil tudi petdeseti obletnici organiziranega delovanja Zveze, ki jo bomo obeležili 16. aprila 2019.
Ko boste glasilo prelistavali dalje si preberite koristne in strokovne članke, razne intervjuje in zanimive prispevke, ki so jih pripravili dopisniki iz vseh devetih pokrajinskih društev Zveze paraplegikov Slovenije.
Sledijo športne strani o naših športnikih in njihovih dosežkih, ki so jih dosegli v letu 2018. Pestri so tudi prispevki s področja kulture in zanimivih potopisov.
Zadnje strani pa so kot vedno namenjene razvedrilu.

< nazaj na prejšnjo vsebino