<

LIKOVNA DELAVNICA V ANKARANU

datum: 29.09.2018

Nnasvet mentorja Rassa CausevigaFOTOGRAFIJEV Kampu Adria v Ankaranu je Društvo paraplegikov Istre in Krasa v sodelovanju z Zvezo paraplegikov Slovenije, Občino Ankaran in Zavodom Ars Viva 28. septembra 2018 pripravilo tradicionalno slikarsko delavnico. Na13. likovni delavnici se je pod mentorskim vodstvom  Rajka Čauševiča zbralo 35 slikarjev in spremljevalcev iz cele Slovenije.
Likovna delavnica v AnkaranuSlikarke in slikarji so ob bazenu pripravili pregledno razstavo likovnih del, v okviru tedna mobilnosti pa pripravili predstavitev električnih priklopov za invalidske vozičke in preizkus prilagojenega vozila na ročno upravljanje z vgrajeno BDF ročico.
Paraplegiki Istre in Krasa imajo nov kombiOb tej priložnosti je Društvo paraplegikov Istre in Krasa simbolično prevzelo novo kombinirano vozilo, ki je bilo kupljeno s sredstvi donatorjev in sredstvi društva.

Na delavnici so sodelovali slikarji, ki sikajo z usti in so člani VDMFK: Željko Vertelj, Dragica Sušanj, Tina Pavlovič, Benjamin Žnidaršič, Vojko Gašperut ter slikarji Miran Jernejšek, Klavdij Leban, …

 
< nazaj na prejšnjo vsebino