TURISTIČNA AVTOBUSA TUDI ZA POTNIKE NA VOZIČKIH

datum: 27.09.2018

Z dvižno ploščadjo varno v avtobusNajnovejša člana družine vozil Ljubljanskega potniškega prometa za občasne prevoze sta avtobusa »NEOPLAN TOURLINER« podjetja MAN. Oba se ponašata s prostornostjo in udobjem ter z domiselnim pristopom k učinkovitosti in varnosti. Moderna oblika, skladna notranjost in prvorazredna oprema omogočajo potnikom sproščeno in umirjeno potovanje.Neoplan Turliner Posebnost avtobusa Neoplan tourliner pa je dvigalo, ki potniku na invalidskem vozičku omogoča udoben in varen vstop na avtobus. Na enem avtobusu hkrati lahko potujeta dva potnika na invalidskih vozičkih.

Udobna notranjost avtobusaNa avtobusih je obilo udobja – posamično nastavljiva klima naprava, WIFI, LCD zaslon, USB priključek za polnjenje mobilnega telefona, 12V in 220V vtičnice, več prostora za prtljago, zložljive mizice za računalnike omogočajo delo ali zabavo med vožnjo ali postankom …Info avtobus@lpp.si 01 58-22-400

Preberite več …

< nazaj na prejšnjo vsebino