ZIMSKE POI NA PROGRAMIH RTV SLOVENIJA

datum: 08.03.2018

Paraolimpijsko smučiščeZimske olimpijske in paraolimpijske igre so za RTV Slovenija pomemben projekt, saj zanimanje za šport pri gledalkah in gledalcih vztrajno narašča. Na radijskih valovih in v televizijskih oddajah boste v času trajanja 12. zimskih paraolimpijskih iger v Pjongčangu lahko spremljali prispevke o tekočem dogajanju v dnevno-informativnih oddajah. S prizorišča se bo v radijske oddaje javljal tudi radijski novinar Marko Cirman, ki je na poti v Južno Korejo spremljal edinega slovenskega tekmovalca, paraalpskega smučarja Jerneja Slivnika. Prav našemu predstavniku in njegovim preizkušnjam bo namenjena posebna pozornost v radijskih športnih oddajah NaVal na šport, Športna sobota in Nedeljsko športno popoldne.
Paraolimpijska maskotaNa 2. programu TV Slovenija si boste lahko ogledali povzetek otvoritvene prireditve v petek, 9. marca in sicer kmalu po 16. uri popoldne. Na TV SLO 2 pa bodo po 21. uri predvajani tudi kratki povzetki vrhuncev dneva in paraolimpijskega utripa. V Pjongčangu bo paraolimpijski ogenj ugasnil v nedeljo 18. marca in zvečer si boste na 2. programu lahko ogledali tudi povzetek zaključne prireditve.
Dogajanje na zimskih POI v Pjongčangu bodo seveda spremljali tudi športni novinarji MMC portala in to predvsem skozi prizmo edinega slovenskega predstavnika v Južni Koreji Jerneja Slivnika. Prav tako pa boste dogajanje spremljali tudi na portalu www.dostopno.si. Vabljeni k spremljanju oddaj.

< nazaj na prejšnjo vsebino