PREKMURSKI STRELCI OSTAJAJO NA VRHU

datum: 02.02.2018

Tretji krog je pripravilo Društvo paraplegikov PodravjaDruštvo paraplegikov Podravja je 2. februarja 2018 v organizaciji Zveze paraplegikov Slovenije pripravilo tretji krog strelske lige ZPS. Na strelišču v Slovenski Bistrici se je v streljanju s serijsko zračno puško v posamični in ekipni konkurenci pomerilo 17 strelcev iz štirih pokrajinskih društev. Slabši udeležbi je tokrat botrovalo slabo vreme z obilnimi snežnimi padavinami.
V ekipni konkurenci je DP Murska Sobota ponovila uspeh iz drugega kroga in ponovno osvojilaTekmovanje na strelišču v Slovenski Bistrici prvo mesto (1.099), druga je bila domača ekipa DP Maribor (1.033), tretja DP Ljubljana (950), četrta pa DP Celje (946).
Med strelci v skupini SH1 je slavil Franc Pinter – DPMB (375), drugo mesto je osvojil Franc Jožef - DPMS (365), tretje pa Zdenko Lilek – DPMB (334).
V posamični konkurenci SH2, kjer težje gibalno ovirani strelci tetraplegiki tekmujejo z naslonom, so kar šest prvih mest osvojili strelci iz ekipe DP Murska Sobota. Najboljši med njimi je bil Slavko Dunaj (372), na drugo mesto se je zavihtel Leon Jurkovič (362), na tretje pa Venčeslav Bezjak (354).

< nazaj na prejšnjo vsebino