PONOVNA PREDSTAVITEV STRELJANJA V URI-SOČA

datum: 01.02.2018

Ponovna predstavitev streljanja v URI-SOČANa URI-SOČA so se v sklopu predstavitve športov 31. januarja 2018 ponovno predstavili naši strelci. Trenerka Polona Sladič ter paraolimpijca Veselka Pevec in legenda med strelci paraplegiki Franc Pinter sta številnim pacientom poleg praktičnega streljanja s tekmovalno zračno puško, predstavila tudi kombinacijo streljanja z elektronskim sistemom. Nadvse uspešna trenerka Polona Sladič in legenda med našimi strelci Franc PinterTa v kombinaciji s puško omogoča strelski trening brez uporabe nabojev. Udeleženci predstavitve so z veseljem prisluhnili gostom, veliko navdušenja pa je požel strelec, ki je zadel v sam center tarče in s strelom ocene 10.9 požel bučen aplavz ter čestitke reprezentantov.
Predstavitev je pripravila športna pedagoginja mag. Juta Ošlak Kranjc, ki se zahvaljuje vsem, ki si prizadevajo pri vključevanju oseb z invalidnostjo v zdrav, športni način življenja.

< nazaj na prejšnjo vsebino