10. SPREHODI POD MORJEM

datum: 28.01.2018

10. Mednarodni festival podvodnega filma in fotografije Med 1. in 3. februarjem 2018 bo v Slovenskih Konjicah potekal 10. mednarodni festival podvodnega filma in fotografije Sprehodi pod morjem, ki ga organizira IHAD ADRIATIC. Festival ni komercialne narave in prinaša zgolj esenco umetnosti s področja podvodne fotografije, filma, otroške risbe in glasbe.
V letošnjem jubilejnem letu je organizator uspel privabiti izjemne osebnosti na tem področju, med katerimi velja še posebej omeniti Angleža Johna Bantina, ki je, ne samo, da je oče sodobnega komercialnega potapljanja, tudi odličen poznavalec zgodbe o Brexitu in njen nasprotnik.
Druga velika osebnost je Francozinja Francine Kreiss, redka podvodna lovka in novinarka, ki piše za Paris Match, za katerega prinaša zgodbe iz celega sveta, saj je tudi izjemna podvodna fotografinja, ki izdeluje fotografije zgolj v apneji. Je tudi aktivna na področju boja proti raku.
Več na IHAD ADRIATIC

< nazaj na prejšnjo vsebino