Z GOLDWINGI PONOVNO NA IZLET

datum: 15.06.2017

Na prvem izletu v PacuguMogočne Honde bodo ponovno zahrumele! Tokrat 24. junija 2017 pred Domom paraplegikov Pacug, ko bodo naše članice in člane že šestič zapored popeljale na adrenalinski in nepozabni izlet. Z letošnjim PARAWing potepom bodo naši izletniki povezali dve državi in dva naša domova. Pot jih bo namreč izpred doma v Pacugu vodila do Doma paraplegikov v Pineti pri Novigradu. Gold Wing SlovenijaCelotna pot bo dolga približno 115 km in bo naše motoriste in njihove sopotnike peljala proti Kopru in zavila na maloobmejni prehod Brezovica pri Gradinu. Pot bodo nadaljevali po slikoviti istrski pokrajini proti Bujam, vse do našega doma v Pineti.
Po postanku se bodo po krajši poti in čez mejni prehod Sečovlje vrnili v Pacug, kjer se bodo v bazenu z morsko vodo lahko tudi osvežili.
Trasa letošnjega izletaTudi tokrat bo celotni dogodek imel dobrodelni pridih. Združenje Goldwing Slovenija bo letošnjo donacijo namenilo Društvu paraplegikov Gorenjske za predelavo kombiniranega vozila.
Organizatorja: Združenje GoldWing Slovenija in Zveza paraplegikov Slovenije.
Ob tej priložnosti lahko izkoristite tudi možnost bivanja v Domu paraplegikov Pacug. Vse informacije, vključno s cenami so dostopne na www.domparaplegikov.si, ali preko e-pošte domparaplegikov@gmail.com.

< nazaj na prejšnjo vsebino