ČAROBNI DAN DOPOLNIL PARAFEST

datum: 12.06.2017

Spominski posnetek z našimi športnikiLjubljanski park Tivoli je bil v nedeljo 11. junija 2017 mesto v malem, prednjačile pa so družine, ki so preživele prijeten dan na prireditvi Čarobni dan. Del tega spektakla v slovenski prestolnici je bil tudi Parafest, na katerem je Lidl Slovenija predstavil svoje sodelovanje z Zvezo za šport invalidov Slovenije – Paraolimpijskim komitejem, obiskovalci pa so lahko spremljali predstavitev športa invalidov in paraolimpijcev ter se tudi preizkusili v košarki na vozičkih, parakolesarstvu in namiznem tenisu za invalide. Franc Pinter - vse o streljanju z zračno puškoSodelovali so številni športniki pokrajinskih društev Zveze paraplegikov Slovenije – paraolimpijci Veselka Pevec, Franček Gorazd Tiršek, Franc Pinter in Primož Jeralič, igralca namiznega tenisa Ljubiša Gajić in Bojan Lukežič s trenerjem Darkom Kojadinovičem in košarkarji na vozičkih Simon Gračnar, Janez Učakar, Aleš Povše in Marino Popovič s trenerjem Žigom Kobaševičem.
Več v prilogi, ki jo je ob Čarobnem dnevu pripravil Drago Perko (Foto: Marko Pigac)

Predstavitev ročnega kolesarjenjaUčenci so zaigrali z našimi košarkašiLjubiša Gajič je predstavil igranje namiznega tenisa na vozičku

< nazaj na prejšnjo vsebino